Számos arckezelés elérhető a Drika Beauty-ban. A választásban segítek, hisz kezelés előtt egy konzultáció keretében felállítok egy bőrdiagnózist, ami alapján bőröd állapotának megfelelő kozmetikai kezelést fogom ajánlani kiegészítve otthoni bőrápolási tanácsadással.
A kezelésekhez Janssen Cosmetics termékeket használok.

Relaxáló kezelés

Sok a stressz, szeretnél relaxálni? Bőröd is vágyik egy kis kényeztetésre?

Gyere el egy relaxáló kezelésre!

Letisztítom, peelingezem és tonizálom bőröd, majd hatóanyagos arc-nyak-dekoltázs masszázs közben ellazulhatsz, kizárhatod a rohanó külvilágot. Masszázs után egy tápláló pakolás biztosít még neked pihenést, bőrödnek pedig regeneráló, hidratáló anyagokat. A kezelés bőrtípusodnak megfelelő búcsúkrémmel zárul.

Szemkörnyék ápolás

A stressz, az alváshiány, az arc mimikája mind-mind megviseli a szemkörnyéket, a nagy igénybevétel meglátszik rajta.

A kezelés alkalmával bőrtípusodnak megfelelő arctejjel, peelinggel, tonikkal megtisztítom az arcod és felkészítem a hatóanyagok befogadására. Szemkörnyékedre kifejezetten erre a területre kifejlesztett ampullát teszek fel, tele értékes aktív hatóanyagokkal, mint például a hialuronsav és peptidek. Az ampullát hagyom felszívódni, majd egy kényeztető szemkörnyék masszázsban részesülsz, arcodon ez idő alatt egy hidratáló, regeneráló pakolás fejti ki jótékony hatását.

Manager kezelés

Nincs sok időd, de bőrödön érzed, hogy egy kis törődésnek is nagyon örülne?

Akkor ezt a kezelést neked ajánlom! Bőrtípusodnak megfelelő arctejjel, peelinggel, tonikkal előkészítem az arcbőröd a hatóanyagkoncentrátum befogadására, ami lehet szérum vagy ampulla. Bőröd aktuális állapota alapján választom ki a megfelelő termékeket.

Végezetül egy alga maszkot teszek fel, ami gumi állagúvá szilárdul és nyomó hatása révén segíti a hatóanyagok bőrbe való felszívódását, saját mikrocirkuláció és bőrlégzés fokozó hatásán túl. A kezelés búcsúkrémmel zárul.

Őssejtes Anti-aging kezelés

Az őssejtek olyan aktív hatóanyagok, melyek elősegítik a bőr regenerációját, védik és kisimítják a bőrt, miközben erősítik annak nedvességmegtartó erejét.

Bőrtípusodnak megfelelő arctejjel, peelinggel, tonikkal előkészítem a bőröd. A szennyeződésektől és az elhalt szarusejtek többségétől megtisztított arcodra növényi őssejt ampullát teszek fel, mely a svájci alma őssejteken túl hialuronsavval javítja bőröd állapotát. Az ampullát gépi kezeléssel juttatom be, amit egy hatóanyagos arc-nyak-dekoltázs masszázs követ, hogy relaxálva szépülj. Masszázs pakolás követi, majd búcsúkrémmel zárul a kezelés.

C-vitaminos kezelés

A C-vitamin bőrerősítő, bőrstruktúra javító, szabadgyök megkötő, mely a bőrben segíti a kollagén és elasztin képződését. Megállítja a korai bőröregedést, ragyogóvá és élettel telivé teszi a bőrt.

Bőrtípusodnak megfelelő arctejjel, peelinggel, tonikkal előkészítem a bőröd. C-vitamin szérumot viszek fel bőrödre és juttatom be gépi kezeléssel. A szérum bejuttatása után következik egy hatóanyagos arc-nyak-dekoltázs masszázs, persze C-vitaminnal, majd következik egy C-vitaminos algamaszk, melynek nyomó hatása és hatóanyagai tovább fokozzák a kezelés hatását. A kezelés C-vitaminos búcsúkrémmel zárul.

Lifting kezelés

Gyere el egy bőrmegemelő, hidratáló kezelésre! Hatására bőröd élettel telibb, fiatalosabb lesz. A ráncok mélysége csökken, a bőr kontúrvonalai határozottabbá válnak.

Bőrtípusodnak megfelelő arctejjel, peelinggel, tonikkal előkészítem bőröd a kezelésre. Ezt követően gépi kezeléssel juttatom be a hatóanyagot, ami lehet ampulla vagy szérum. Majd következik a hatóanyagos lifting masszázs. A masszázs jótékonyan hat az idegrendszerre, izmokra, bőrre egyaránt. Ez után bőrmegemelő krémmaszkot teszek bőrödre, mely támogatja a kollagénrostok kialakulását, feszesíti a bőrt.

A kezelés búcsúkrémmel zárul.

Tisztító kezelés

A kezelés alkalmával megtisztítom bőröd a szennyeződésektől, felesleges faggyútól, peelingezem, hogy az elhalt hámsejtek ne gátolják a miteszerek eltávolítását, a bőr légzését és a hatóanyagok felszívódását. A felpuhítás bőröd állapotától függ, hogy melyik módszert alkalmazom (gőz, enzimes). Eltávolítom a miteszereket, kitisztítom az arcod, majd fertőtlenítem. A bőröd nyugtatása, pórusaid összehúzása is fontos, ezt egy erre alkalmas krémmaszk segíti. A kezelés búcsúkrémmel zárul.

Tisztító & Tápláló kezelés

A kezelés alkalmával megtisztítom bőröd a szennyeződésektől, felesleges faggyútól, peelingezem, hogy az elhalt hámsejtek ne gátolják a miteszerek eltávolítását, a bőr légzését és a hatóanyagok felszívódását. A felpuhítás bőröd állapotától függ, hogy melyik módszert alkalmazom (gőz, borogatás, enzimes). Eltávolítom a miteszereket, kitisztítom az arcod, majd fertőtlenítem. Ezt követi a gépi hatóanyag bejuttatás, majd egy kellemes hatóanyagos masszázs. A bőröd nyugtatása, pórusaid összehúzása is fontos, ezt egy erre alkalmas krémmaszk segíti. A kezelés búcsúkrémmel zárul.

Kaviáros luxus kezelés

A kaviár egy igazi luxus csoda a bőrnek. Táplálja, hidratálja, csökkenti a ráncok mélységét, helyreállítja a rugalmasságát.

Bőrtípusodnak megfelelő arctej, peeling, tonik használatával előkészítem a bőröd a kaviáros kollagénlap felhelyezéséhez. A kollagénlap a kötőszövet feszességét, rugalmasságát növeli, a kollagénrostok kialakulását serkenti, a bőr anyagcseréjét támogatja. A kollagénlap 30 percig fejti ki hatását, mely idő alatt dekoltázs masszázst és pakolást kapsz. A kollagénlap után egy kaviáros ampullát pontmasszázzsal teszek fel arcodra. A kezelés kaviáros búcsúkrémmel zárul.