Vízhiányos bőrre

Speciálisan felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrre kifejlesztett termékek, amelyek minden bőrtípusra alkalmazhatóak. Rendszeres használata során a bőr természetes hidratációja jelentősen megnő, a ráncok csökkennek, a bőr láthatóan szebb és rugalmasabb lesz.

Igénybevett bőrre

Az igénybevett vagy idősödő bőr jellemzője, a csökkent aktvitású sejtanyagcsere és sejtmegújulási folyamat. A nagy hatékonyságú készítmények, a sejtek stimulálásával ránccsökkentő, vitalizáló és öregedésgátló hatást fejtenek ki azonnal látható eredménnyel.

Érett bőrre

Intenzív bőrápolás, a termékek aktiválják a bőr természetes élettani folyamatainak megújulását és optikailag segítik a bőr egyenetlenségeinek javulását. A termékcsalád tagjai nagy koncentrációjú, aktív összetevőket tartalmaznak, ezáltal különösen fejlett, innovatív anti-ageing terméksorozat.

Érzékeny bőrre

Irritált és hiper érzékeny bőrök ápolására kifejlesztett termékek, válogatott aktív hatóanyagokkal, színezékek és tartósító anyagok nélkül. Nyugtatják, puhítják és erősítik a bőrt. Csökkentik az irritációt, bőrpírt, rozáceát és eritémát.

Zsíros és Problémás bőrre

Az olajos, zsíros tisztátalan bőr ápolása rendkívüli szakértelmet és egyedülálló aktív hatóanyag kombinációkat és ápolási rendszert igényel, amely egyszerre képes a bőr tisztítására, az elhalt hámsejtek eltávolítására és a faggyútermelés csökkentésére, miközben nem szárítja ki a bőrt.

Kombinált bőrre

A kombinált bőr jellemzője, hogy míg egyes részei vízhiányosak, más részei a túlzott faggyútermelés következtében tisztátalanok. Valamikor ugyanazon területeken mindkét probléma egyszerre fennáll. Speciális készítmények és hatóanyagok helyreállítják a hidrolipid réteget, így megakadályozzák a nedvességvesztést és a túlzott faggyúképzést.

Pigment problémás bőrre

Speciálisan a hiperpigmentált és pigmentáció rendellenességeket tartalmazó bőrre kifejlesztett termékek, melyek a Janssen Cosmetics termékeinek több, mint 20 éve meghozták a világsikert. Alkalmazásukkal a pigmentfoltok és rendellenességek láthatóan halványulnak és kiterjedésük csökken, újak kialakulása hatékonyan megelőzhető és egységes bőrtónus alakul ki.

Férfi bőrápolás

Kifejezetten a férfiak mindennapi otthoni bőrápolásához kifejlesztett termékcsalád. A férfiak bőre több faggyút termel, így a napi használatra tervezett termékeknek nagyon könnyűnek és alacsony lipid tartalmúnak kell lenniük.

Testápolás

Magas, aktív hatóanyag tartalmú testápoló, testformáló és testfeszesítő, kontúrjavító, illetve egy-egy problémára koncentráló (pl. cellulit, stria, stb.) készítmények intenzív hatással. A termékek rendszeres használatával elérhető eredmény önmagáért beszél!

Napozás

A napsugárzás és az ultraibolya sugarak károsítják a bőrt és előidézik az idő előtti bőröregedést. Ezen hatások ellensúlyozása érdekében került kifejlesztésre ez a kiemelkedően hatásos fényvédő termékcsalád, amely biztosítja az egészséges barnulást.