Gyanta

A nem kívánt testszőrzet hagyományos görgős vagy spatulás gyantával való eltávolítása.

A szőrtelenítés előtt fontos a gyantázandó terület megtisztítása, fertőtlenítése, hogy kisebb eséllyel alakuljon ki kórokozó által begyulladt szőrtüsző, de a szőrszál eltávolítása biztosan piros pontokat hagy maga után. Fontos a bőr hintőporozása is, hogy ne a bőr felszínét tépjük, hanem a szőrszálak tapadjanak bele a gyantába. A hagyományos gyantánál a felkenés a szőrszállal megegyező, míg a tépés a szőrszállal ellentétes irányba történik.

A várható simaság tartóssága függ, hogy mióta gyantáztatja valaki az adott területet, szokta-e borotválni, milyen gyorsan nő a szőre, használ-e valamilyen szőrnövekedés mérséklő testápolót és még sorolhatnám.

Gyantáztatás után legalább 24 óráig nem javasolt a szolárium, napozás, uszoda, szauna!

Pandhy’s Cukorpaszta

A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz. A paszta hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően a Cukorpaszta többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr.A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát a kozmetikus kézzel masszírozza a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányban.

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe. A növekedés irányában történő extrakció teljes, nem marad betört szőrszál a tüszőben.
A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését.

Szőrtelenítés után legalább 24 óráig nem javasolt szolárium, napozás, uszoda, szauna!