Ismerj meg!

Szenczi Adrienn, Janssen referencia kozmetikus vagyok.

A kozmetika számomra rendkívül fontos, hiszen az első, amit az emberek meglátnak rajtunk, az az arcbőr.

Vallom, hogy bőrünk ápolása minden ember legszebb arcát hozza elő. Nem mellesleg egy hosszútávú prevenció, mert az idő múlását nem tudjuk lassítani, de bőrünk öregedését tudjuk késleltetni!

Ennek alappillére a rendszeres otthoni bőrápolás, kiegészítve bőrünk állapotának és az évszaknak megfelelő kozmetikai kezelésekkel.

Termékválasztáskor legfőbb szempontom volt, hogy hatóanyagban gazdag, csúcsminőségű kozmetikumokat használjak, ami minden bőrproblémára megoldást tud nyújtani, így esett választásom a Janssen Cosmetics-re. Vendégeim szeretik a Janssen krémek illatát és konzisztenciáját, mindamellett, hogy látványos javulást hoz a bőr állapotában.

Kezeléseim során mindig arra törekszem, hogy a bőrápolás mellett relaxáló, pihentető perceket szerezzek vendégeimnek. A relaxáció a léleknek, testnek, azon belül arcunknak is fontos, hiszen lelki állapotunk befolyásolja arcizmaink működését, ami nem kívánt mimikai barázdák kialakulásához vezethet.

Ha úgy érzed rád férne egy kis kikapcsolódás, mellette szívesen szépülnél is, akkor nálam a helyed! Keress bátran elérhetőségeim egyikén!

Töltődj fel szépséggel!

Üdv,
Drika

Munkám során fontosnak tartom

Professzionális anyagok

Kizárólag professzionális kozmetikumokkal dolgozom, ami nem más, mint a Janssen Cosmetics. A Janssen termékei magas aktív hatóanyagtartalmú készítmények, amik hosszas kutatómunka eredményei, hogy minden bőrből kihozzák a maximumot!

Kizárólagos figyelem

Fontosnak tartom, hogy a vendég megérkezése első percétől azt érezze, hogy a Drika Beauty-ban minden róla szól! A figyelmesség jár Neked!

Relaxáció

A mai rohanó világban, ha végre sikerül magunkra szánni némi időt, azt igyekezzünk kiélvezni! A kozmetika kialakításában nagy figyelmet fordítottam a nyugodt, harmonikus környezetre, hogy igazán pihentető és kellemes perceket tölthess nálam, ami tökéletes feltöltődést biztosít számodra!